Nazovite:

091 517 06 52

Email:

stivic8@gmail.com

Dobrodošli

Elektroinstalaterski radovi - That's Electric

ZATRAŽI PONUDU

GDPR

Cjenik usluga

Cijena izvođenja elektroinstalacijskih radova u Vašem prostoru ovisi o mnogo različitih čimbenika. Nije realno očekivati da se definira točna cijena bez prethodnog pregleda gradilišta. Cijenu usluge određuju okolnosti uvjeta na gradilištu, i želje naručitelja, što ima za posljedicu odabir načina montaže i materijala koji se treba koristiti. Zbog navedenog ističe se okvirna cijena za uslugu.

Elektroinstalaterske usluge

Rasvjeta

Izmjenom i rasvjetnih tjela Vaš interijer ili exterijer poprima lijep, suvremen izgled i funkcionalnu upotrebu putem postavljanja prekidača s potenciometrom ili rasvjetnih tjela sa senzorom.

 

 

Katna razdjelnica

Podrazumijeva izmjenu zastajelih i dotrajalih osigurača u vašem prostoru sa modernim i sigurnim sklopkama, koje se u slučaju promjene napona ili zbog nekog kvara automatski isključuju, a nakon otklanjanja kvara ili uspostavljanja odgovarajućeg napona u mreži, sam korisnik može ponovo aktivirati osigurač.

Utičnice

Izmjenom utičnica i prekidača Vaš interijer ili exterijer poprima lijep, suvremen izgled i funkcionalnu upotrebu putem postavljanja prekidača s potenciometrom.

 

 

Potrebni su Vam elektroinstalaterski radovi?

Javite nam se za besplatnu ponudu!